Raspenava - Všenice 19:19 (11:7) 27.10.2013

20.04.2016 12:40

 

 

            Do posledního podzimního zápasu jsme nastoupili v brance s Plačkem, na obraně se Smitkou, Krocem, Dobrým, a v útoku s Elšlégrem, Baborovským a Černým. Náš začátek byl velice vlažný. Domácí toho využili "vlítli na nás" a od počátku utkání byli ve vedení. V útoku se dařilo dvojici Málek Josef - Kobera, která rychlou hrou a přesnou střelbou rozebírala naši obranu společně s brankářem. Náš útok nepřesnou střelbou a zbytečnými technickými chybami přispíval k tomu, že náskok domácích byl v 17. minutě 9:4. Trenér Kuška si bere oddechový čas a do branky jde Král. Rada snižuje. Smitka vybojuje míč a po pěkné "šnůře" po ose Černý, Baborovský, Rada posledně jmenaný snižuje na 6:9 z našeho pohledu. Málek z TH 10:6. Ve 21. minutě je Baborovská faulován, je nařízen pokutový hod, ale Rada pálí pouze do břevna. Domácí Hodovník míří přesně. Rada nedává, Král chytá šestku ! Kazíme přihrávku a Král chytá trestný hod. Rada z dálky snižuje na 7:11. Baborovský nedává a když Král chytá střelu domácího útočníka končí poločas vítězstvím domácích 11:7.

         V 1. útoku druhého poločasu Král chytá střelu útočníka Raspenavy. Rychlá souhra Baborovského s Černým, kdy Černý přihrává stehnem Baborovskému, který krásnou ranou snižuje. Král chytá, Havlíček střílí mimo branku. Král krásným pasem nachází při falešném střídání Hrůzu, který se nemýlí  - 9:11 z našeho pohledu. Král chytá trestný hod, i další ránu z úhlu, kryje i další střelu z rozehraného TH, poté i těžkou střelu z dálky, a nakonec i celkově 5 ! střelu během jediného útoku. Po spolupráci Baborovského s Radou ve 36, minutě prohráváme již jen o jednu branku. Havlíček je úspěšný z pokutového hodu a domácí vedou 12:10. Černý zblokovanou střelou snižuje. Havlíček opět proměňuje pokutový hod a Raspenava vede 13:11 ve 38. minutě. Baborovský střílí do bloku, ani Rada neproměňuje. Král chytá střelu Kobery z úhlu. Nakonec Málek zvyšuje z trestného hodu. Po spolupráci Rady s Černým druhý jmenovaný snižuje. Smitka dostává červenou kartu, domácí nedodržují 4m vzdálenost při rozhozu. Rada nedává. Havlíček zvyšuje na 15:12. Černý pěkným průstřelem snižuje. V 45. minutě Málek 16:13. Baborovský pěknou ranou z výskoku uržuje dvoubrankový odstup. Havlíček 17:14. Rada z úhlu na první tyč snižuje.  Kobera zvyšuje na 18:15. Rada snižuje. Král chytá, ale HJavlíček přesto zvyšuje na 19:16 pro domácí. Baborovský nedává, přesto opět Rada z úhlu snižuje v 56. minutě. Král posílá při dalším "falešném" střídání do brejku Hrůzu,kterému však míč utekl. Domácí ztrácí míč a opět Rada snižuje na 18:19. Do konce chybí minuta a půl a domácí jsou v útoku. 20 sekund před koncem domácí netakticky střílí, Dobrý dobře blokuje získává odražený míč, který vynáší. U naší obranné "halvovky" už ve střední třetině je faulován.Bereme si time out a dle pokynů rozhodčího je 12 sekund do konce. Chceme se pokusit o další falešné střídání. To si však domácí pohlídali. Naštěstí rozhazující Dobrý posílá přesným pasem do brejku Černého který ač faulován nekompromisně 5 !! sekund před koncem vyrovnává !!!! Konec 19:19 !!

 

   Tento  zápas jsme hodně pokazili vlažným vstupem do utkání. Po nástupu Krále do branky jsme se zlepšili. Ve druhém poločase si domácí stále udržovali dvou až tříbrankový náskok. Trpělivou hrou, velkou bojovností a díky ztraceným míčům domácích útočníků, jsme v posledních vteřinách díky spolupráci obránce Dobrého a dravému úniku útočníka Černého doslova vydřeli bod.

   Rozhodoval Vít Jezbera z Mostu.

 

Sestava a branky : Král, Plaček : obrana - Kroc, Smitk(ŽK,ČK), Dobrý, Hůlka : útok - Rada 8, Černý, Hrůza 4, Baborovský 3, Elšlégr

Trenér: Kuška Luděk , vedoucí Tomáš Hůlka

 

Raspenava : Hanzl, Roušar . Groger, Felcman, Janáček, Málek Jan, Petříček, Málek Josef 8, Havlíček 7, Kobera 3, Hodovník 1