Raspenava - Všenice 19:21 (9:12) 07.10.2012

20.04.2016 11:43

      Tento zápas byl pro nás hodně důležitý, protože to byl souboj s mužstvem, které je v tabulce za námi. Takzvaný duel " o 4 body " jsme zahájili s Plačkem v brance, obrana Dobrý, Šebek, Hering, útok Vondrák, Rada, Černý. Zápas byl ovlivněn mokrým povrchem po předchozím dešti. Na začátku zápasu jsme s nepříznivým terénem vyrovnali lépe my. Obrana hrála výborně, brankář Plaček pokryl střely domácích útočníků a útok i na mokrém terénu hrál hezkou rychlou házenou  " z ruky "  a vypracované střelecké příležitosti neomylně zakončoval. V 10 minutě vedeme 5:2, pak jsme si však vybrali slabší chvilku a domácí vyrovnávají na 6:6. Do branky přichází Král, hned chytá střelu domácího útočníka a vzápětí i pokutový hod. Dostáváme se do vedení, které díky dobré hře obrany,kterou podpořil několika skvělými zákroky Král a fantastickému útoku, který podporuje výborným výkonem střídající Baborovský a neomylným Vondrákem narůstá až na poločasových 12:9. 

      Na začátku druhého poločasu dominují obrany a v 38. minutě vedeme 14:11. Poté se probouzejí útoky, a po naší "slabší chvilce" riskující domácí snižují na rozdíl jediné branky 18:17 z našeho pohledu . Trenér Kuška si bere oddechový čas, a mužstvo uklidňuje. Po oddechovém čase skvěle střílejícího Vondráka doplňuje krásnýni brankami Baborovský a i díky chytrosti zvládáme konec i takticky a zaslouženě vítězíme 21:19.

      V tomto zápase na těžkém terénu podal vynikající výkon především útok a v něm dvojice "bomberů"  Vondrák (13) a Baborovský (4), obrana podala také dobrý výkon, ale střídala slabší chvilky s lepšími a především po našich vstřelených brankách jsme někdy inkasovali laciné góly. Absolutorium zaslouží celé družstvo za přístup k utkání a bojovnost po celý zápas, kdy žádný míč nebyl ztracený.

     Výborný výkon podal rozhodčí P. Kotlář z Krčína.

 

   Sestava a branky : brankáři Plaček, Král - obrana: Hering Šebek, Dobrý, Kroupa - útok : Vondrák 13, Baborovský 4, Rada 3, Černý 1, Hůlka