Řevnice - Všenice 11:17 (7:13) nedohráno předčasně ukončeno ve 42. minutě 06.10.2013

20.04.2016 12:33

 

       K tomuto utkání jsme odjížděli oslabeni o celou obranu. Chyběli obránci Dobrý, Kroc, Kroupa, Hering. Před brankářem Králem tak v zahajovací sestavě nastoupili útočnící !! Baborovský a Hůlka, které doplňoval brankář !! Smitka. V útoku byli Rada, Černý, Elšlégr. Na střídačce už je jsme měli jen brankáře Plačka a útočníka Vondráka. Z prvého útoku Král chytá střelu Hartmanna. Elšlégr po krásné kličce nekompromisní ranou otevírá skóre. Hartmann z trestného hodu vyrovnává, ale opět Elšlégr taktéž z TH ve 3. minutě nám opět získává vedení. Král chytá, při pokračujícím útoku domácího mužstva Baborovský vypichuje přihrávku a Černý z brejku dostává naše družstvo do vedení 3:1. Král chytá trestný hod, Smitka získává odražený míč a po pěkné souhře celého útoku , se Rada trefuje z úhlu. V 6. minutě domácí střílí vedle, Elšlégr nedává TH, avšak z pokračujícího útoku se už z výskoku nemýlí a vedeme 5:1 !!. Poté domácí snižují dvěma brankami Stříže. V 10. minutě Černý nedává, ale daří se nám získat odražený míč a po další krásné akci celého útoku Rada z úhlu zvyšuje na 6:3. Stříž míří nad a Rada opět navyšuje naše vedení. Ve 13. min. Král chytá TH, také Elšlégr neproměňuje stejnou výhodu, ale získáváme odražený balón a opětovné krásné akci útočné trojice opět Rada zvyšuje již na 8:3 v náš prospěch. Smitka získává míč a Hůlka jej vynáší. V útoku Elšlégr pálí do břevna a ani Černý není úspěšný. A tak domácí Hartmann snižuje. Noha Černého a Knýbel střílí další branku domácích. Černý krásnou ranou terfuje a vedeme 9:5. Král chytá střelu Hartmanna, ale Černý ani poté Rada z TH nejsou úspěšní. Technická chyba domácích. Do našeho útoku nastupuje "čerstvý" Vondrák a ihned pěknou vykláněčkou navyšuje naše vedení ve 23. minutě na 10:5. Knýbel míří nad. Rada po chytré kličce přehazuje brankáře s obráncem a míč končí v síti. Ve 25. minutě Knýbel snižuje z TH. Černý střílí nad, domácí ztrácí míč a Vondrák z trestného hodu - 12:6. Za domácí se trefuje Knýbel. Rada z úhlu nedává, ale domácí "proráží". To využívá náš útok a další pěknou akci zakončuje ranou z úhlu vynikající  poločas z naší strany. V poločase vedeme 13:7.

     Druhý poločas zahajuje nepřesnou střelou Vondrák. Zavadil snižuje, ale Černý z výskoku udržuje šestibrankový rozdíl ve skóre - 14:8. Za domácí se trefuje Hartmann. Černý je faulován v rohu brankoviště. Je nařízen trestný hod. Rozhazuje Vondrák Rada vrací a Vondrák "rusákem" navyšuje vedení na 15:9. Opět Hartmann střílí branku. Ale Černý po kličce kontruje.V 35. minutě snižuje Knýbel. Rada nedává a vzápětí míří do tyče. Král chytá, Rada ztrácí přihrávku. Černý ranou z dálky zvyšuje již na 17:11. Při této brance je Černý faulován, přesto se domácí dožadují odpískání prorážení. U domácích vrcholí nespokojenost s výroky rozhodčího Mixtaje a brankář domácích Zelený, citace ze zápisu : "vulgární výrok na rozhodčího kokot, a poté rána pěstí do pravého ucha přes krk a tvář". Po této události rozhodčí Mixtaj ukončuje zápas ve 42. minutě za stavu 17:11 pro nás. 

   V tomto zápase podalo naše družstvo vynikající výkon. Obránci - útočnící Baborovský, Hůlka, doplněné brankářem Smitkou podali vynikající výkon. Za nimi skvělě chytal brankář Král. Perfektní byl i útok. Skvělým pohybem a hrou si vytvářel šance, které nekompromisně proměňoval. Těžko vyzdvihovat jednotlivce, ale důležité bylo střelecké probuzení "úhlaře" Rady ( 6 branek ).

 

      A inzultace ?

Někteří domácí hráči i diváci byli již v 1. poločase věčně nespokojeni s výroky rozhodčího Mixtaje, který ale dle mého názoru utkání určitě neovlivnil.

Tato nespokojenost, až averze se stupňovala ve 2. poločase, byla doplněna "přitvrzením" hry ze strany domácí obrany a vyvrcholila inzultací rozhodčího Mixtaje.

 

Sestava a branky : brankáři : Král, Plaček - obrana : Baborovský, Hůlka, Smitka - útok : Rada 6, Černý 5, Elšlégr, Vondrák 3.

Vedoucí : Hůlka Tomáš

Trenér : Kuška Luděk

 

Řevnice : Zelený (ČK-OT), Buzek - Leinweber, Smrčka, Hartmann P., Knajfl, Zavadil 1, Hartmann J. 3, Knýbel 5, Stříž 2, Lenfeld, Veselý.

 

Rozhodoval Ladislav Mixtaj ze Žatce.