Řevnice - Všenice 18:13 (11:9)

05.10.2014 17:42

 

    Dnešní zápas na středočeské půdě v Řevnicích začínáme s Králem v brance, na obraně s Dobrým M., poněkolikáté s brankářem Smitkou a Heringem. V útoku zahajuje trojice Černý, Baborovský a Rada. Máme výhoz a z prvého útoku míří Rada do tyče. Král kryje střelu Hartmanna a smitka získává míč. Baborovský otevírá skóre zápasu. Hartmann ranou o tyč vyrovnává. Baborovský z trestného hodu nám získává ve 3. minutě vedení 2:1. Získáváme míč a opět Baborovský proměňuje TH - vedeme 3:1. Ve 4. minutě Král kryje pokutový hod Knýbela. Černý střílí přes obránce další branku - 4:1. V 6. minutě Zavadil z trestného hodu snižuje. Černý nemíří přesně a Knýbel snižuje náš náskok na rozdíl jediné branky. Baborovský ranou o břevno zvyšuje na 5:3. V 10. minutě král kryje střelu Knýbela. Hartmann míří přesně. Pěkná spolupráce našeho útoku a Rada - 6:4. Knýbel snižuje z rozehraného trestného hodu. Radovu střelu chytá střídající brankář Zelený. Zavadil míří do břevna, Baborovský rozehrává TH uvnitř brankoviště přihrává do náběhu Radovi a ten míří přesně vedeme 7:5. V 15. minutě Hartmann snižuje. Černý nedává. Král chytá střelu Hartmanna. Střelu Baborovského chytá Zelený. Hartmann střelou o tyč vyrovnává. V 19. minutě Černý z náběhu - 8:7. Král chytá střelu Zavadila, přesto domácí získávají míč a Zavadil z TH vyrovnává. Vondrák není úspěšný při střele z vykláněčky. Král kryje střelu Hartmanna. Po spolupráci Vondráka s Radou druhý jmenovaný ve 24. minutě nás posílá do vedení 9:8. Zavadil vyrovnává. Vondrák z výskoku neproměňuje. Střelu Hartmanna Král chytá. Černý není úspěšný při své střele ve 27. minutě. Ve 28. minutě Zavadil dostává do vedení domácí. Rada nedává a opět Zavadil proměňuje TH a stanovuje poločasový stav na 11:9 pro Řevnice.   

    Do druhého poločasu nastupuje brankář Plaček, obránce Dobrý J., útočník Elšlégr. Domácí se dostávají do vedení 15:11. Zbytek zápasu si držením míče udržují bezpečný náskok a vítězí.

 

    Rozhodoval Šotner J. z Vémyslic.

   V tomto zápase se nikdo nezranil a mnoho karet jsme neobdrželi.

 

    Sestava a branky : Král, Plaček : obrana : Dobrý M,. Dobrý J., Hering, Smitka - útok: Baborovský 5, Rada, Vondrák 3, Černý 2 Elšlégr

Trenér a vedoucí: Kuška Luděk

 

    Řevnice : Zelený, Buzek - Smrčka, Hartmann P., Knajfl, Lenfeld, - Zavadil 8, Hartmmann J. 6, Knýbel 3, Stříž 1, Dlouhý

Trenér a vedoucí : Sviták Tomáš