Řevnice - Všenice 22:17 (13:7) 30.09.2012

20.04.2016 11:35

     Do tohotu zápasu zasáhla zahajovací sestava Plaček v brance, obrana, Hering, Dobrý, Háněl, útok Černý, Vondrák, Liška. Vstup do utkání na mokrém terénu nám vůbec nevyšel.Domácí se ujali  vedení "ušmudlaným" gólem hned z prvého útoku. Své vedení navyšovali po celý první poločas. Obrana i brankáři ( střídal Král) si nevěděli s hrou domácího útoku Knýbel, Zavadil, Hartman. Útok ztroskotával na brankáři Zeleném. A když domácím přidal i nějaké to procento přízně i rozhodčí Šimice a obnovené zranění klíčového útočníka Rady byl z toho poločasový stav 13:7.

     I začátek druhého poločasu pokračoval jako první poločas a tak domácí zvýšili až na 20:12. Pak však trenér Kuška poslal na hřiště do obrany brankáře Smitku, obrana zvýšenou agresivitou začala dělat domácím útočníkům problémy. Rozchytal se i brankář Král. Zlepšil se  útok Černý, Vondrák, Benetka který chytrou hrou a proměňováním vytvořených šancí snížil až na přijatelných 22:17.

   Toto utkání rozhodl především mdlý výkon z prvého poločasu, kterým se prezentovali všichni nastoupivší hráči. Dalším důležitým faktorem bylo obnovené zranění útočníka Rady  a kluzký povrch hřiště.

     Rozhodoval Václav Šimice z Plzně Božkova.

 

 

Sestava a branky : Plaček, Král -   Dobrý, Háněl, Hering, Smitka  -  Benetka 10, Vondrák 3, Černý, Liška po 2