Vřeskovice - Všenice 17:21 (6:13)15.09.2012

20.04.2016 11:32

      Ve 3. kole II. ligy jsme zajížděli opět k venkovnímu střetnutí a to na horkou půdu do Vřeskovic. Zahajovací sestava Plaček v brance, Háněl D. " na beku",  Šebek a Dobrý J. " na halvu", útok Vondák, Baborovský, Rada. Od začátku zápasu jsme byli lepším mužstvem a neustále jsme zvyšovali vedení. Obrana s brankářem dovolila domácím útočníkům skórovat jen zřídka, naopak náš útok sehrané kombinace výborně zakončoval. I střídající útočníci Liška, Černý, D. Kroc výborně doplnili střídající útočníky a tak naše vedení bylo v poločase po výborném výkonu 13:6.

     Druhý poločas jsme začali s četnými chybami v útoku a tak první branku vstřelili domácí ve 4. minutě. Naše zadní řady podávali stále výborný výkon, a tak přes pokračující technické chyby, i nepřesnou koncovku jsme stále drželi šesti až sebmibrankový rozdíl. Domácím se pak díky proměněným rychlým protiútokům podařilo snížit na rozdíl čtyř branek, ale útok zlepšeným výkonem a proměněním vytvořených šancí získal opět šestibrankové vedení, které jsme i přes mírné polevení zadních řad na koci utkání prakticky udrželi až do konce.

    Důležité vítězství jsme získali díky výbornému výkonu všech hráčů v 1. poločase. Ve 2. poločase nastal u útoku mírný střelecký i herní útlum, který doplnila  posledních 10 minutách obrana, která podlehla množství útoků domácích i slabší koncentraci. 

   Velmi dobře rozhodoval Václav Slavík z Nýřan.

 

Sestava a branky : Brankáři : Plaček, Háněl M  -   Obrana : Háněl D., Šebek, Dobrý J., Kroupa M.   Útok : Vondrák 9, Rada 4, Liška 3, Baborovský (ŽK), D. Kroc 2, Černý 1     Trenér : Kuška L.