Všenice - Baník Most 17:18 (10:9) 20.10.2012

20.04.2016 11:45

    Do tohoto zápasu jsme nastoupili se Smitkou v bráně, obrana Háněl,Hering, Kroc a útok Baborovský, Černý Vondrák.  Černý hned z prvého útoku "klepákem" získává vedení, ale Kneř vyrovnává, Vondrák "vykláněčkou" a poté Baborovský krásnou střelou o tyč nám získávají vedení 3:1. Opět Kneř snižuje, ale Vondrák padáčkem z TH opět získává dvoubrankové vedení - 4:2 v 11.minutě. Hosté však dvěma brankami srovnávají na 4:4. Černý opět z rohu 5:4. Brankář Smitka chytá a Černý opět "z úhlu" proměňuje a opět vedeme dvoubrankovým rozdílem. V 15. minutě po faulu na Baborovského proměňuje Vondrák pokutový hod a vedeme 7:4. Útočník hostů Tichý sice snižuje, ale opět Černý ranou na první tyč v 17. minutě zvyšuje vedení na 8:5. Po oboustranných nepřesnostech opět Tichý snižuje. V 19. minutě Vondrák neproměnuje TH, ale Hůlka vybojuje míč, Baborovský netrefuje. Hosté využívají našich chyb a vyrovnávají na 8:8. Vondrák trefuje hostující blok, Háněl chytá trestný hod.Ve 25. minutě Vondrák proměňuje a vedeme 9:8. Hosté srovnávají, ale opět Vondrák v poslední minutě prvého poločasu stanovuje poločasový stav na 10:9.

    V prvém útoku druhého poločasu Baborovský neproměňuje trestný hod, Kroc získává míč, a po rychlé souhře útoku Černý " z úhlu" zvyšuje na 11:9. Háněl dvakrát výborně blokuje a Černý ve 34. minutě zvyšuje na 12:9. Hosté Vrzalem snižují. Ve 37. minutě po faulu na Vondráka, sám faulovaný hráč proměňuje pokutový hod. A když z dalšího útoku Král chytá trestný hod, Kroc dobíhá a získává odražený míč předává Baborovskému, ten v nejkrásnější akci zápasu prodlužuje na Černého, který nekompromisně zakončuje skvěle zahraný rychlý protiútok ( vedeme 14:10),zdá se být rozhodnuto. Hosté však dvěma brankami snižují, a po nepřesné přihrávce v útoku třetí brankou v řadě snižují na rozdíl jediné branky. Černý sice neproměňuje, ale D. Kroc získává ve 48. minutě vedení 15:13. Kapitán hostů Tichý snižuje, Černý neproměňuje, ale Vondrák získává odražený míč,ale Vondrák také nedává atak útočník hostů Vrzal vyrovnává na 15:15. V 51. minutě rychlá souhra našeho útoku a Černý získává vedení pro naše družstvo. Opět Vrzal srovnává stav skóre. V 53. minutě nepřesná Hůlkova přihrávka a Kneř získává hostům poprvé v zápase vedení.V 59. minutě Vrzal získává hostům dvoubrankové vedení, které už jen Vondrák z trestného hodu upravuje na konečných 17:18  z našeho pohledu.

   Rozhodoval Václav Šimice z Plzně Božkova.

 

    V tomto zápase jsme byli po 40 minut lepším mužstvem, ale závěrečnou dvacetimutovku jsme po chybách v útoku i obraně prohráli trestuhodně 3:8.

 

Sestava a branky: Král, Smitka - Hering, Kroc M., Háněl, Dobrý - Útok : Vondrák 9, Černý 6, Baborovský  (ŽK) , Kroc D. po 1, Liška, Rada

Trenér : Kuška Luděk