Všenice - Ejpovice 14:14 (5:8) 19.10.2013

20.04.2016 12:36

   K dalšímu derby jsme nastoupili s Králem v brance,na obraně s Dobrým Martinem, Dobrým Josefem, a debut si odbyl Elšlégr Josef. Útok začínal ve složení Baborovský, Rada, Černý. Hned z prvého útoku se prosazuje hostující Kalčík. Baborovský z trestného hodu vyrovnává. Král chytá  trestný hod, Baborovský přihrává Černému, ale ten neprostřeluje hostujícího Trnku. Král chytá TH, Elšlégr J. získává odražený míč předává míč Baborovskému, který je faulován. V pokračujícím útoku  faulováný  Rada ztrácí míč. Hostující Andrlík po pěkné souhře celého  útoku získává hostům vedení. Rada nedává trestný hod a Langmajer získává Ejpovicím vedení 3:1. Baborovovský v 9. minutě krásnou ranou na "první tyč", která ještě tyčku lízne snižuje na 2:3. Pěkná souhra Andrlíka  s Langmajerem  a hosté vedou o 2 branky. Rada nedává, Černý podstřelem míří vedle. Král chytá střelu hostujícího útočníka, ale vzápětí kazí přihrávku. A tak Andrlík zvyšuje ejpovické vedení již na 5:2. Ve 12. minnutě snižuje Vondrák. Ve 14. minutě se trefuje Langmajer. V obraně měníme složení a M.Dobrý "jde hrát beka ze strany na střed".  To se ukazuje jako vynikající tah.  Opět Vondrák snižuje na 4:6. V 15. minutě Král chytá, Vondrák neproměňuje z trestného hodu "houpáka". Rada míří do blok, naštěstí Elšlégr T. snižuje na 5:6. Výborný  Král opět chytá střelu hostujícího útočníka, ale Rada neproměňuje rychlý protiútok. Klail míří přesně. Ve 20. minutě Rada trefuje tyč. Král opět chytá. Elšlégr T. proráží. Dobrý M. chytá trestný hod Klailovi. Ve 24. minutě Elšlégr T.  proráží. Klail míří vedle, ani Vondrák neproměňuje. Andrlík míří přesně a hosté vedou 8:5. Hůlka nedává. Hosté ztrácí přihrávkou míč, ale Vondrák nedává a tak v poločase vedou hosté 8:5. 

   V úvodním útoku druhého poločasu Rada míří vedle. Střídající Stašek proměňuje 1.!! trestný hod hostů v zápase. Ve 33. minutě Černý snižuje na 6:9. Opět Stašek proměňuje TH a když Kalčík zvyšuje vedení Ejpovic na  11:6, do branky nastupuje Plaček. Vondrák snižuje, ale Langmajer ve 40. minutě zvyšuje vedení hostů na 12:7. V těchto fázích útok zlepšuje svou hru, daří se především Vondrákovi. Obrana také zlepšuje svoji hru. Pomalu snižujeme náskok hostů, kteří se začínají bát o vítězství. Technické chyby hostů a zlepšená hra útoku spolu s lepším proměňováním šancí přináší ovoce. V 58. minutě vyrovnáváme na 14:14. Hosté si při svém útoku vybírají oddechový čas. Dohrávají utkání v naší obranné třetině, ale výborná hra obrany nepustí hostující útok do zakončení.

 

   V dnešním duelu byli hosté po celý zápas ve vedení a byli lepší. Ve druhém poločase dokonce 12:7. Pak jsme se zlepšili v obraně i  v útoku a spolu s technickými chybami a nepřesnou střelbou hostů jsme vydolovali dle průběhu zápasu "zlatý bod".

   Rozhodoval Václav Slavík z Nýřan.

 

Sesrava a branky: brankáři : Král, Plaček - obrana : Dobrý Josef, Dobrý Martin , Elšlégr Josef, Benetka V. - útok : Vondrák 7, Baborovský 5, Černý, Elšlégr T. 1, Rada,Hůlka

Trenér: Kuška Luděk

Vedoucí: Hůlka Tomáš

Ejpovice: Trnka, Cingroš,Hucl Martin, Hucl Milan, Šik, Langmajer 4, Andrlík Stašek 3, Klail Kalčík 2, Kugler

Trenér a vedoucí mužstva: Kalčík Jaromír

Asistent trenéra: Špilar Jindřích