Všenice - Ejpovice 15:16 (6:12)

20.04.2015 00:54

 

 

    Odvetnou polovinu jarních duelů jsme začali domácím soubojem s lídrem z Ejpovic. Utkání začalo minutou ticha za nedávné zesnulé fukcionáře ZOSK Jindřicha Fremra a předsedu komise rozhodčích Aleše Lišku.

    V zahajovací sestavě byli brankář Smitka, obránci Hering, Kroc M., a Kroupa. Útok začal ve složení Berka, Elšlégr a Rada.  Hosté mají výhoz a Andrlík střílí úvodní branku utkání. Elšlégr nezpracuje Radovu přihrávku. Za faul Kroupy je nařízena "šestka", ale Smitka vynikajícím zákrokem kryje Klailovu střelu. Hosté získávají odražený míč, je nařízen TH a Andrlík zvyšuje na 2:0. Rada střílíé mimo branku, Smitka chytá TH Andrlíkovi. Berka neprostřeluje Dardu. A tak opět Andrlík je úspěšný a střílí svůj třetí gól. Elšlégr v 10. minuzě proměňuje trestný hod a snižuje na 1:3. Andrlík je opět úspěšný. Rada nedává a  tak Kugler V. zvyšuje již na 5:1 pro Ejpovice. Elšlégr není úspěšný z TH a Klail zvyšuje na 6:1 pro hosty. Vondrák neproměňuje vykláněčku a Klail z výskoku v 16. minutě získává hostům vedení 7:1 !!!!! Dochází ke střídání do branky jde Plaček, na obranu místo Kroupy Dobrý M.. Daří se nám zastavit hostující útok, který se prosazuje hůře. Našemu útoku se podaří vstřelit branky a výsledkem je poločasový stav 6:12 pro Ejpovice.

   Druhý poločas začínáme výborně. Hned z prvého útoku strílíme branku, obrana sebere míč a útok je opět úspěšný. Stav již jen 8:12 pro Ejpovice. I nadále se nám daří ukrajovat z náskoku hostů. Hosté drží míč v naší útočné třetině jak můžou, zdržují, "hekají". Jeden útok trval cca 8 minut. Stále se pomalu přibližujeme ve skóre. Naše obrana Dobrý M., Kroc M. Hering a brankář Plaček umožnila za druhý poločas skórovat hostům pouze 4x, a to jednou byla překonána z pokutového hodu a jednou z TH. Nakonec hosté "uhekají" a uzdržují své vedení. Kdoví jak by dopadla koncovka zápasu kdyby ke konci střetnutí byly odpískány fauly na Berku. Nakonec právě Berka snižuje z TH po čase.

   V prvním poločase jsme se přizpůsobili "přenášené" hře hostů v útoku. Ve druhé půli se obrana s brankářem zlepšili,vyšlapovaná, "přenášená a hekaná" v podání hostů přestala fungovat o čemž svědčí pouze 4 obdržené branky. I útok se zlepšil a lépe se prosazoval proti tvrdé obraně hostů.  Bohužel vyrovnat se nám nepodařilo. 

   Rozhodoval Václav Šimice z Plzně - Božkova.

   Zápas se odehrál dle zápisu bez zranění.

 

    Všenice : brankáři:  Smitka, Plaček- obrana: Kroupa, Hering (ŽK), Dobrý, Kroc - Berka 5, Elšlégr, Rada 4, Černý 2, Baborovský, Vondrák

Trenér a vedoucí: Kuška Luděk

    Ejpovice: brankáři: Klasna, Darda - Hercík, Cingroš (ŽK), Hucl Martin, Hucl Michal, Langmajer, Andrlík 10, Klail 4, Kugler Václav 2, Stašek, Kalčík Z., Langmajer.

Trenér a vedoucí: Kalčík J., asistent: Špilar J.