Všenice - Kyšice 24:20 (10:8)

28.09.2014 13:33

 

    K dnešnímu derby jsme nastoupili s Králem v brance, na obraně hrál Háněl, Kroc M. a Hering, v útok Elšlégr, Kroc D., a Berka. Hosté mají výhoz a z jejich prvého útoku Král kryje střelu Netušila. Berka je faulován, ale Elšlégr neproměňuje TH. Netušil přihrává z trestného rohu na okraji brankoviště Šleisovi a hosté vedou. Ve 3. minutě je střela D. Kroce zblokována na roh. Po jeho rozehrání je faulován Berka, ale D. Kroc neproměňuje TH, získáváme odražený míč a po spolupráci Elšlégr - D. Kroc druhý jmenovaný vyrovnává. Král chytá trestný hod Šleisovi. Kazíme však vynášku míče. Král zneškodňuje další ránu Šleise.  Berka v 7. minutě nás dostává do vedení 2:1. Král likviduje střelu Netušila. Přicházíme o míč ve střední třetině a tak Král opět chytá střelu Netušila. Háněl získává odražený míč, přihrává do brejku D. Krocovi, který však nedává, získává však odražený míč a přihrává do náběhu Berkovi který míří přesně. V 9. minutě snižuje Smola. Po spolupráci Elšlégra a D. Kroce Elšlégr zvyšuje na 4:2. Netušil snižuje. Ve 12. minutě Elšlégr ranou "z prvního"  zvyšuje na 5:3. Netušil z TH snižuje. Elšlégr neproměňuje a Smola vyrovnává. Elšlégr je úspěšný z TH po faulu na Berku a opět vedeme. Hosté trefují břevno z TH, získáváme odražený míč D. Kroc se dostává do brejku, ale nepřekoná hostujícího brankáře Voláka. Král chytá střelu hostujícího útočníka, Berka získává odražený míč. Berka, ač faulován zvyšuje na 7:5. V 17. minutě se nezaviněně zraní obránce Háněl a místo něj nastupuje obránce Dobrý. Hosté pokračují v útoku, ale Netušil neproměňuje TH. Také Elšlégr neproměňuje TH. Dobrý blokuje střelu Petráka a Král získává míč. D. Kroc střílí "houpáka" z TH ale pozorný brankář hostů kryje. Berka z dálky ve 22. minutě zvyšuje na 8:5. Smola rozehrává TH, přihrává Netušilovi a ten snižuje. Ve 24. minutě Elšlégr zvyšuje po samostatné akci na 9:6. Šleis proměňuje pokutový hod, nařízený za nohu Dobrého. V útoku ztrácíme míč, hosté též přicházejí o míč klepou si "3x". Opět v útoku ztrácíme míč, ale hosté "špatně" rozhazují TH. Černý - 10:7. Šleis těsně před koncem snižuje. Elšlégr pálí do tyče a tak v poločase  vedeme 10:8.

     D. Kroc otevírá z trestného hodu skóre 2. poločasu. Šleis snižuje. Berka - 12:9. Netušil snižuje z trestného hodu. Ve 34 .minutě D. Kroc z TH 13:10. Petrák snižuje. Elšlégr míří mimo hostující branku. Netušilovi vypadává míč z ruky při rozehrání TH, hostující obránci jsou v ofsajdu.  Po spolupráci Dobrý - D. Kroc - Elšlégr končí míč v síti. Pokutový hod střílí hostující Šleis, naštěstí střelu na obličej brankář Král kryje. Rada po "falešném střídání" nedává. Král chytá střelu Smoly, avšak z pokračujícího útoku Smola ve 40. minutě snižuje. Po spolupráci Berky s Elšlégrem, Elšlégr zvyšuje na 15:12. Netušil snižuje. D. Kroc přihrává Elšlégrovi a ten míří přesně. Opět Netušil snižuje. Ztrácíme míč a Smola snižuje na rozdíl jediné branky. D. Kroc se uvolňije a vedeme - 17:15. Dobrý blokuje střelu hostujícího útočníka střídající branklář Smitka získává míč. Berka se dostává do brejku, ale Elšlégr nedává. Dostáváme se do ofsajdu, ale D. Kroc získává míč a nakonec Elšlégr proměňuje TH 18:15. Ve 47. minutě snižuje Petrák a pokračuje přestřelka obou útoků. D. Kroc pálí do bloku máme aut. D. Kroc se vzápětí prosazuje podstřelem - 19:16. Smola snižuje. Berka se uvolňuje, ale Fremr chytá. Netušil snižuje. Berka z výskoku - 20:18. Netušil míří nad. Rychlý protiútok Berka - Elšlégr - D. Kroc a posledně jmenovaný nás dostává do vedení 21:18. Král chytá TH a D. Kroc zvyšuje na 22:18. Netušil trefuje do obličeje brankáře Krále a gólman Král kryje i další střelu "na hlavu".  Berka nedává, ale Král naštěstí kryje ránu Špičana. V 59. minutě Berka 23:18.  Šleis snižuje. D. Kroc na sebe krásně natahuje dva hostující obránce a přihrává Elšlégrovi, který se nemýlí.  Smola střílí vedle. Střela D. Kroce je zblokována. Netušil  snižuje. TH po čase D. Kroc neproměňuje.

 

    Dobře rozhodoval Jaroslav Bešta z Plzně - Újezda.

 

   V tomto zápase podal výborný výkon útok D. Kroc -Elšlégr - Berka. Obraně se už tolik nedařilo, ale opět jsme nastoupili v jiné sestavě než minulý zápas. Navíc draví útoční hosté na nic nečekali a snažili se rychle zakončovat. Jen škoda, že hodně střel šlo okolo "hlavy" brankářů. Drtivou většinu zápasu jsme vedli a nakonec zaslouženě zvítězili.

   Sestava a branky: Smitka, Král: obrana: Háněl, Dobrý (žk), Kroc M. (žk), Hering - útok: Elšlégr 9, Berka, D. Kroc 7, Černý 1, Rada, Hůlka

Trenér: Kuška Luděk, vedoucí : Hůlka Tomáš

 

Kyšice : Volák, Fremr : Špičan Jiří, Petrák MIlan, Vrba (ŽK), Šleis Miroslav, Tlustý, Petrák Miroslav 3, Šleis Martin 4, Smola 7, Špičan Aleš,  Netušil 6

Trenér: Šleis Miroslav, asistent: Fremr Jiří, vedoucí: Šleis Miroslav