Všenice - Most 19:15 (11:10)15.09.2013

20.04.2016 12:27

 

     V dnešním duelu jsme se utkali s dalším družstvem ze "severu" a to Baníkem Most. Utkání jsme zahájili se Smitkou v brance, obrana Kroupa, Kroc M. a Dobrý M. "na beku" vpravo a útok Rada, Baborovský, Černý. Hned z prvého útoku Kneř míří do tyče. V útoku po spolupráci Rada - Černý, Rada nedává. Černý získává odražený míč a je faulován uvnitř brankoviště. Rozehrává Baborovský a přihrává do náběhu Černému, který nekompromisní ranou otevírá skóre. Hostující Tichý vyrovnává z trestného hodu. Baborovský je také úspěšný při střelbě TH a vedeme 2:1. Dobrý získává míč, krásnou přihrávkou posílá Baborovského  do brejku a ten zvyšuje již na 3:1 v 6. minutě utkání. Tichý střílí trestný hod, který chytá Dobrý nohou a je nařízena "šestka", kterou sám Tichý proměňuje. Černý z rohu netrefuje a Kneř v 9. minutě vyrovnává. Černý rozehrává TH v rohu přihrává Baborovskému a ten krásnou ranou o břevno nás posílá opět do vedení. Kneř vyrovnává 4:4. V 11. minutě ztrácíme přihrávkou míč, hostující Nájemník míří nad. Krásná spolupráce Rady, Baborovského a Elšlégra, kterou posledně jmenovaný zakončuje a ve 14. minutě opět vedeme 5:4. Mertl vyrovnává. Rada nedává, ale v pokračujícím útoku Elšlégr přihrává Radovi a ten z úhlu - 6:5. Tichý z TH ihned vyrovnává. Rada trefuje břevno z trestného hodu, odražený míč získává Kroupa a Elšlégr po kličce je faulován. Sám střílí TH a opět v 19. minutě vedeme. Smitka chytá střelu Tichému, Rada trefuje tyč, i Tichý míří do tyče. Hrůza  ve 21.  minutě proměňuje TH a vedeme už 8:6. Nájemník z trestného hodu snižuje. Baborovský - 9:7. Tichý snižuje v 25. minutě. Hezká spolupráce útoku Hrůza, Elšlégr, Baborovský, kterou Baborovský zakončuje - 10:8.  Kroupa blokuje střelu hostujícího útočníka. Následně kryje Smitka střelu a toho využívá dvojice Elšlégr - Hrůza a druhý jmenovaný zvyšuje již na 11:8 ve 28 . minutě. Hostě snižují, Hrůza kazí přihrávku a Tichý snižuje na rozdíl jediné branky. Nic na tom nemění ani poslední střela Elšlégra, v poločase vedeme 11:10.

     Do druhého poločasu nastupuje útok ve složení Hrůza, Baborovský a Elšlégr. Po jejich pěkné spolupráci získáváme hned z prvého útoku výhodu TH, který však Elšlégr neproměňuje a vzápětí Hrůza míří vedle. A tak hostující Tichý vyrovnává. Ztrácíme míč špatnou přihrávkou, Smitka chytá střelu Kneře, ale nakonec Nájemník dostává hosty do vedení. Po spolupráci Elšlégr - Rada ve 36. minutě Rada vyrovnává. Tichý opět získává hostům vedení. Elšlégr nedává, na druhé straně  Nájemník trefuje a hosté vedou již o 2 branky. Ve 39. minutě, za stavu 12:14 se trenéru Kuškovi  povedl geniální tah. Do útoku přichází Vondrák a do branky  Plaček, který hned s obranou čelí 5 !! minutovému útoku hostů, během kterého zlikviduje několik střel, nakonec se obraně daří sebrat míč a druhý střídající hráč Vondrák ihned vykláněčkou do protipohybu snižuje. Zlepšená hra obrany Kroupa, Kroc, Dobrý, spolu s jistým brankářem Plačkem nedovolí hostujícím útočníkům skórovat dlouhých 18 !! minut. Během této doby útok Vondrák, Kroc  D. a Rada výbornou hrou i střelbou získává vedení 17:14. Hosté snižují v 57. minutě Tichým, ale opět Vondrák s Krocem D. stanovují koněčný stav utkání 19:15 pro naše družstvo.

   Velice dobře rozhodoval Lukáš Zimmermann.

 

    V tomto utkání jsme získali povinné dva domácí body. V 1. poločase se dařilo útoku, který pěknou hrou a dobrou střelbou rozebíral hostující obranu. Zpočátku se nedařilo obraně, zlepšení nastalo po přesunutí beka Dobrého M. z kraje na střed. Začátek druhého poločasu nám vůbec nevyšel a prvních 9. minut jsme prohráli 3:1. Pak však trenér Kuška poslal na hřiště brankáře Plačka, útočníka Vondráka, posléze dalšího útočníka D. Kroce. Obrana dirigována Plačkem se zlepšila, dvojice Kroc D. - Vondrák nastřílela posledních 7 branek našeho družstva a celkově jsme tento 21. minutový časový úsek vyhráli 7:1 !!! a dovedli utkání do vítězného konce.

 

 

Sestava a branky : brankáři : Smitka, Plaček - obrana :  Dobrý Martin, Kroc, Hering, Kroupa (ŽK) - útok: Vondrák,  Baborovský 5, Rada, Elšlégr, Kroc D., Hrůza 2 Černý 1

Trenér : Kuška Luděk,  vedoucí Hůlka Tomáš

Sestava Baníku Most NH: brankáři - Pavel Záhumenský, Vítězslav Nový, obrana - Milan Škabrada, Michal Štumpf, Petr Hojer, Marek Paus, útok - Petr Tichý (7 gólů), Michal Nájemník (4), Jan Kneř (2), Vít Mertl (2), Tomáš Dräxler, trenéři - Pavel Gombár, Josef Štumpf