Všenice - Příchovice 22:20(11:11)

12.10.2014 22:11

 

 

   Do dnešního "mlhavého" zápasu jsme nastoupili s Berkou, Krocem D. a Elšlégrem v útoku a Dobrým, Krocem M. a Heringem v obraně, a s Králem v brance. Elšlégr z hned prvého útoku se prosazuje "drzou" ranou z prvního. Hošťálek vyrovnává. D,. Kroc míří do bloku a Nohavec získává hostům vedení. Elšlégr pálí do bloku naštěstí D. Kroc vybojuje míč. Opět D. Kroc střílí do bloku, ale Berka ve spolupráci s Dobrým získávají míč. Střelu Berky kryje hostující brankář. Po střele Hošťálka hosté vedou 3:1.  Elšlégr nedává trestný hod a ani D. Kroc není úspěšný. Elšlégr špatně přihrává, avšak hostující obránce "hraje" nohou.  Hošťálek míří vedle naši branky. Baborovský neproměňuje TH, ale  máme roh. Kazíme přihrávku a Hošťálek míří přesně z brejku. V 9. minutě Elšlégr z výskoku snižuje. Po pěkné spolupráci Nohavy s Hošťálkem druhý jmenovaný zakončuje do prázdné branky. Po zranění Dobrého nastupuje do obrany Smitka. Elšlégr po kličce snižuje. Ve 12. minutě je úspěšný Hošťálek a hosté vedou 6:3. Elšlégr z trestného hodu snižuje. Kroc M. blokuje střelu Hošťálka. Elšlégr ranou z výskoku snižuje na rozdíl jediné branky. V 15. minutě míří přesně Nohava. Aktivní Elšlégr míří přesně - 6:7. V 17. minutě Hošťálek a hosté vedou o dvě branky. Baborovský míří do břevna. Opět Hošťálek je úspěšný, tentokrát z TH. Elšlégr není úspěšný z trestného hodu. Nohava naopak z brejku  míří přesně a hosté vedou: 10:6. Vondrák snižuje z TH. Ve 23. minutě hostující útočník proráží na Dobrého a získáváme míč. Baborovský nedává. Hošťálkovi kryje TH Král. Baborovský z TH - 8:10. Hostující Brejcha míří přesně. Ve 26. minutě snižuje Elšlégr. Dobrý získává míč včasným vyběhnutím do přhrávky. Vondák z trestného hodu snižuje. Ve 28. minutě Příchovice přicházejí o míč při rozehrátí TH uvnitř brankoviště, rozehrávající hráč drží míč "dlouho". Baborovký z TH vyrovnává na 11:11. V posledních sekundách ještě získáváme míč a po rychlém přechodu do útoku zkouší Rada z velké dálky vystřelit bohužel neúspěšně.

   Hosté mají výhoz a Král kryje střelu Nohavy  i následnou Hošťalka. Vondrák rozehrává TH na Elšlégra, ten bleskově vrací a Vondrák z vykláněčky nás dostává do vedení. Hošťálek vyrovnává. Elšlégr z výskoku přihrává Baborovskému, ten Radovi, který míří přesně - 13:12. Ve 35. minutě Král chytá TH, Po spolupráci Baborovského s Radou druhý jmenovaný neproměňuje střelu z rohu brankoviště.  Baborovký uvolňuje Elšlégra a ten nekompromisně proměňuje. Ve 38. minutě Nohavec snižuje. Elšlégr neproměňuje. Král kryje střelu Nohavy. Vondrák rozehrává trestný hod Elšlégr opět bleskově vrací a Vondrák z výskoku míří přesně - vedeme 15:13. Hošťálek ve 43. minutě snižuje z pokutového hodu, ale Král si na jeho szřelu "sahá. Vondrák z TH míří vedle. Ve 44 .minutě Hošťálek z trestného hodu vyrovnává. Elšlégr se pěkně uvolňuje a opět vedeme. Ve 46. minutě Dobrý vypichuje míč a v útoku Elšlégr uvolňuje Radu, který ranou o tyč zvyšuje na 17:15. Ve 48. minutě Král kryje střelu Hošťálka, přesto Nohava snižuje. Opět spolupráce Elšlégra s Radou a druhý jmenovaný míříí přesně. Bešta snižuje. Ve 49. minutě v útoku ztrácíme míč. Král chytá "šestku" Hošťálkovi. Vzápětí Král kryje i TH Hošťálkovi.  Baborovský míří do bloku. Hošťálek vyrovnává. V 54. minutě Berka - vedeme 19:18. Hošťálek míří do tyče Rada získává míč a Berka z protiútoku nás dostává do dvoubrankového vedení. Nohavec snižuje. Berka nedává. Kroc D. z náběhu zvyšuje na 21:19. Král kryje střelu Hošťálka. Vondrák z vykláněčky - 22:19. Hošťálek už jen snižuje na konečných 22:20 pro nás.

   Velmi dobře rozhodoval Z. Hejl z Holoubkova.

    V tomto zápase jsme po rozpačitém začátku začali od asi 20. minuty "šlapat" a lítat "po hubě". Podařilo se nám vyrovnat a ve druhém poločase jsme obrovskou bojovností a nasazením drželi vedení a nakonec vybojovali dva body. Celý tým makal, těžko vyzdvihovat jedince, přesto za druhý poločas zaslouží pochvalu gólman Král, pak obránce Hering, a většinu zápasu odehrála trojice Baborovský - Elšlégr - Rada. Též Vondrák proměněním několika trestných hodů nás především v 1. poločase "vrátil" do zápasu.  Ke kvalitnímu zápasu přispěli  i výborným výkonem hosté.

   Sestava a branky :  brankáři : Král, Plaček - obrana : Hering, Dobrý, Kroc M., Smitka(ŽK) - Elšlégr 9, Vondrák 5, Rada 3, Baborovský, Berka 2, Kroc D. 1

Trenér : Kuška Luděk, vedoucí : Hůlka Tomáš

 

Příchovice : Přibyla, Sedlláček (ŽK)  - Toman, Brada, Jánský (ŽK. ČK -5), Dobiáš (ŽK) -  Bešta 1, Brejcha 1, Hošťálek 12, Nohava 2, Nohavec 4