Všenice-Raspenava 21:17 (10:10)

03.10.2018 21:08

 

 

  Do sobotního zápasu s Jiskrou Raspenava jsme nastoupili s M: Hánělěm v brance, na obraně s Tomáškem, Štraubem J., a Krocem Matějem. Do útoku nastupují D. Kroc, Elšlégr a Liška. Hosté mají výhoz a jejich první střelu M. Háněl chytá. Elšlégr po kličce otevírá skóre. Štraub získává míč,při našem útoku však Elšlégr pálí jen do bloku. Málek zblokovanou střelou vyrovnává. Ve 4. minutě trefuje Elšlégr z Th tyč., jsme stále u míče a D. Kroc nám získává vedení 2:1. Málek vyrovnává. D. Kroc krásně natáne obranu na sebe a Liška ranou o tyč opět získává jednobrankové vedení. Háněl kryje trestný hod Málkovi. Elšlégr však kazí přihrávku. Málek proráží "na" Tomáška a toho využívá D. Kroc a navyšuje  skóre na 4:2 v 9. minutě. M. Háněl získává míč a po spolupráci D. Kroce s Elšlégrem, Elšlégr z výskoku zvyšuje na 5:2. Hodovník z TH snižuje. Liška míří vedle. Při přihrávce na osamoceného Dorfla, útočníka hostů, který nastoupil na obraně, hostující hráč špatně šlápne a je zraněn. Štraub získává míč. D. Kroc nedává TH, zůstáváme u míče, ale Elšlégr podstřelem míří vedle hostující branky. Málek snižuje z rozehraného TH na rozdíl jediné branky. V 16. minutě střílí Liška do tyče. Hodovník vyrovnává na 5:5. Elšlégr - 6:5. Dobrým obsazením M. Kroc získává míč a D. Kroc z brejku míří přesně - vedeme 7:5. Málek trefuje tyč. Vladar trefuje M. Háněla do obličeje, a i další střelu Vladara M. Háněl vyráží. Následnou střelu Málka Háněl opět stihne vyrazit. Nakonec však Hodovník z TH ranou o tyč snižuje. Elšlégr trefuje také tyč. Ve 22 .minutě Štraub získává míč, ale vzápětí jej ztrácíme. Hodovník  vyrovnává z výšlapu na  7:7. D. Kroc ztrácí míč špatnou přihrávkou. Štraub míč opět vybojuje a Pokorný z výšlapu míří přesně. Hodovník nedá TH, avšak M. Hánělovi je písknuto nedodržení 4 metrové vzdálenosti. Opakovaný trestný hod promění Málek a vyrovnává na 8:8. Po spolupráci D. Kroce s Pokorným je Pokorný faulován, ale sám nepromění TH. Mezitím je bohužel zápas přerušen, aby zraněného Dorfla mohla záchranná služba odvézt na vyšetření do nemocnice, při kterémse bohužel prokáže přetržená Achillova šlacha, všichni přejeme brzké uzdravení !!!! Hodovník z TH 8:9. Ve 29. minutě opět spolupráce D. Kroce s Pokorným, kterou tentokráte Pokorný přetaví ve vyrovnávací branku. Hodovník  9:10. D. Kroc z náběhu vyrovnává na 10:10. Hodovník  po čase 1. poločasu neproměňuje  TH, kryje mu ho střídající Král, a tak poločas končí smírně 10:10.

    Do druhého poločasu vstupujeme s míčem do útoku. Pokorný míří do tyče. Hosté proráží. D. Kroc proměňuje TH, avšak Málek z rozehraného trestného hodu vyrovnává. D. Kroc z výskoku nedává. Štraub získává míč, a po spolupráci Elšlégra s Pokorným, druhý jmenovaný trefuje pouze tyč. Hosté ztrácí míč a jdeme do rychlého protiútoku, kdy D. Kroc přihrává Pokornému a ten míří přesné - vedeme 12:11. Ve 34. minutě Hodovník vyrovnává ze šestky, která byla nařízena za faul Štrauba. Pokorný míří do tyče, je však faulován, rozehrává TH na Elšlégra a opět těsně vedeme. Hosté kazí přihrávku. D. Kroc opět natahuje obranu na sebe přihrává Elšlégrovi, ale ten trefuje tyč. Král chytá střelu Vladara z brejku. D. Kroc míří do bloku. Pokorný kazí přihrávku. Ve 40. minutě Vladar pálí nad naši branku. Elšlégr střílí vedle hostující branky.  A tak Hodovník vyrovnává. Elšlégr neproměňuje, ale stále jsme u míče. Pokorný také není úspěšný. Vladar dostává Raspenavu dokonce do vedení. D. Kroc z výskoku nedává, Elšlégr vyrovnává na 14:14. Střelu Hodovníka Král vyráží, Štraub získává míč. Elšlégr je faulován, ale D. Kroc z trestného hodu míří jen do tyče. Ve 49. minutě Štraub fauluje Hodovníka, je nařízen trestný hod, a sám faulovaný Hodovník jej proměňuje, a hosté opět vedou. D. Kroc je faulován a Elšlégr z trestného hodu vyrovnává na 15:15. Vladar střílí TH, který M. Kroc vyráží na roh. Král chytá střelu Hodovníka, a dostáváme se k míčí. Elšlégr je faulován a sám jej v 53. mintě promění a dostává nás do vedení 16:15. Vladar  střílí vedle naší branky. D. Kroc neproměňuje svoji šanci. V 55. minutě Elšlégr zvyšuje vedení na 17:15. Hodovník vzápětí snižuje. Je nařízen pokutový hod za faul na Elšlégra. D. kroc jej proměňuje, a stav je 18:16 pro nás. Hodovník snižuje na rozdíl jediné branky. Elšlégr zvyšuje na 19:17. Štraub získává míč, D. Kroc je faulován a Elšlégr z TH zvyšuje na již 20:17. Hosté ztrácí míč a Liška stanovuje konečný stav utkání na 21:17, pro naše barvy.

   Rozhodčím utkání byl Zdeněk Hejl.

   Dnešní zápas se nám moc nevyvedl. Hosté přijeli pouze s jedním hráčem na střídání, a nastoupili s 2 útočníky na obraně.... Na hřišti to však nebylo vůbec vidět. Ani nešťastné zranění L. Dorfla ( kterému přejeme brzké uzdravení !!), naše hráče neprobralo. Obrana dostávala laciné branky, útok je naopak nestřílel. Až v posledních 10 minutách díky velké bojovnosti a zlepšení v koncovce i na obraně se podařilo houževnaté hosty přehrát.

 

Sestava a branky: Háněl Marek, Král David -  obrana: Smetana David, Štraub Jiří, Kroc Matěj, Hering Jan, Tomášek Petr   - útok: Elšlégr Tomáš 10, Kroc David 6, Pokorný Čestmír 3, Liška Martin 2

  Vedoucí:  Smetana David

TJ Jiskra Raspenava: brankář: Roušar Lukáš, Šišo Josef (ŽK), Tišler Pavel, Kobera Roman, Dorfl Lubomír, Hodovník Václav 11, Málek Jodsef 5, Vladár Vít 1