Všenice - Raspenava 21:20 (13:11) 19.05.2013

20.04.2016 12:09

     K dnešnímu důležitému zápasu o udržení druholigové soutěže jsme nastoupili se Smitkou v brance, na obraně s Kroupou, Krocem a Dobrým, a v útoku s Pokorným, D. Krocem a Vondrákem. Z prvého útoku trefují hosté pouze tyč. Při našem útoku je při střelbě faulovaný Vondrák a sám faulovaný proměňuje a ujímáme se vedení 1:0. Hosté vyrovnávají, ale po souhře celého útoku Pokorný z úhlu nás dostává opět do vedení. Dörfl vyrovnává na 2:2 v 5.minutě. Vondrák nedává trestný hod. Opět Dörfl posílá hosty poprvé do vedení. Pokorný netrefuje z úhlu a hosté zvyšují své vedení. D. Kroc snižuje na 3:4. V 10. minutě se trefuje Dörfl a hosté opět vedou o 2 branky. Po souhře celého útoku Pokorný snižuje - 4:5. Raspenavští útočníci ztrácejí míč. Po spolupráci Kroce s Pokorným druhý jmenovaný vyrovnává.  Dörfl z trestného hodu a hosté opět vedou. Kroc pálí z výskoku vedle. Hosté trefují tyč. D. Kroc proměňuje trestný hod a je opět v 15. minutě vyrovnáno - 6:6. Dobrý získává míč, v útoku rozhazujeme TH, Kroc vrací Vondrákovi a ten vykláněčkou nás dostává do vedení. Ale střelecky disponovaný Dörfl vyrovnává. V 18. minutě D. Kroc při střele uklouznea trefuje pouze břevno. Hosté ztrácí míč, ale D. Kroc neproměňuje TH, ale z pokračujícího útoku z náběhu míří přesně a vedeme -8:7. Ve 22. minutě Kobera srovnává stav skóre, do obrany místo Kroce přichází Háněl. Černý nedává, ale získává odražený míč a Rada po kličce - 9:8. Ve 23. minutě Raspenavský útočník střílí nad. Černý se dostává do brejku, který zakončuje přesnou střelou o tyč. Dobrý vypichuje přihrávku, ale ztrácíme míč špatnou přihrávkou, totéž, ale i hosté. Z rozehraného trestného hodu a spoupráci Baborovského s Radou, Baborovský zvyšuje naše vedení už na 11:8.  Ve 27. minutě Kobera snižuje. Rada z úhlu míří přesně a vedeme 12:9. Dörfl - 12.10. Černý trefuje. Dörfl o tyč snižuje. Baborovský a Vondrákem neproměňují trestné hody a tak poločasový stav je 13:11.

     Do druhého poločasu nastupuje do branky Plaček. Hostům se podaří vyrovnat na 14:14. Pak však naše zadní řady získávají několik míčů, útočníci proměňují vytvořené šance a v 54. minutě vedeme 20:17. Hosté se nevzdávají a snižují na 20:19. V 59. minutě D. Kroc po kličce dává důležitý gól na 21:19. Hosté už pouze snižují na 21:20 Dörflem z pokutového hodu 15 sekund před koncem.

   Slušný výkon podal rozhodčí Šotner.

 

   Důležité vítězství které nám zajistilo druholigovou příslušnost i pro další sezónu. V prvním poločase hrál výborně náš útok, ale nedařilo se obraně, která si nevěděla rady s rychlou hrou Raspenavských útočníků. Ve druhém poločase se zlepšila obrana, útok pokračoval ve velmi dobrém výkonu. K dobré úrovni zápasu přispěli i hosté velmi dobrým výkonem. Především Dörfl, autor 12 branek dělal našim zadním řadám problémy.

 

Sestava a branky : Brankáři : Smitka, Plaček - obrana : Kroupa, Kroc M., Dobrý, Háněl - útok : Kroc D. 5, Vondrák 4, Černý, Liška, Pokorný 3, Rada 2, Baborovský 1.

Trenér : Kuška Luděk

Vedoucí : Hůlka Tomáš