Všenice - Záluží 17:18 (10:7) 21.04.2013

20.04.2016 11:48

  Naše zahajovací sestava brankář Král, obrana Kroc, Šebek Háněl,a útok Baborovský, Černý Rada začala dnešní utkání velice dobře. Z úvodního útoku si hosté vypracovali trestný hod, ale z jeho rozehrávky chytá Král střelu hostujícímu Stružkovi. Souhru celého našeho útoku zakončuje Černý.  Výborný obranný zákrok Šebka, který vypichuje přihrávku a z rychlého protiútoku opět Černý posílá naše družstvo do dvoubrankového vedení.  V 5.minutě po akci Rada - Baborovský prvně jmenovaný z úhlu zvyšuje už na 3:0. Král chytá střelu J. Třísky, avšak po faulu Kroce je nařízen pokutový hod,který už J. Tříska proměňuje.  V 7. minutě Rada trefuje břevno, Baborovský získává odražený míč,přesto o něj přicházíme a J. Tříska z rychlého protiútoku snižujejiž na 2:3. Šnůru celého našeho útoku zakončuje z úhlu Rada - 4:2. J. Třískovi chytá střelu Král, další jeho střelu blokuje Šebek na rohový hod. Král chytá střelu Ludvíkovi, ale Vondrák "dlouho drží míč", dle mínění rozhodčího,přicházíme o něj a R. Tříska snižuje ve 13. minutě snižuje na 3:4.  Rada netrefuje z dálky, Tříska J. z rozehraného TH vyrovnává. Vondrák ihned z následujícího útoku dostává naše mužstvo do vedení 5:4. Král vypichuje míč a Rada z úhlu v 16. minutě po přihrávce Vondráka zvyšuje naše vedení na 6:4. R. Tříska netrefuje, ale Háněl při výnosu míče z naší obranné třetiny proráží. J. Tříska neproměňuje,odražený míč se dostává na záložní čáru k Černému, ale z pokračujícího útoku Vondrák z výskoku netrefuje. R. Tříska neproměňuje a toho již Vondrák využívá 7:4. Ve 20.miutě Král chytá střelu R. Třísky. Z dalšího našeho útoku Rada netrefuje, ale Černý získává vyražený míč. Z pokračujícího útoku Černý z výskoku tečovanou střelou zvyšuje naše vedení na 8:4. Noha hostujícího útočníka, Vondrák střílí do bloku a Tříska J. z rychlého protiútoku snižuje na 5:8. Ve 24. minutě je Černý při kličce faulován a Vondrák z trestného hodu "houpákem" o tyč - 9:5. R. Tříska okamžitě odpovídá - 6:9. Černý nedává, Král chytá střelu J.Třísky, Háněl získává odražený míč. Spolupráci dvojice Černý - Vondrák prvně jmenovaný přesně zakončuje střelou k tyči. R. Tříska snižuje. Vynikající Král 2 krásnými zákroky udrží nadějný poločasový stav 10:7 pro naše družstvo. 

   Na začátku 2. poločasu střelu J.Třísky chytá Král,avšak po naší špatné přihrávce v útoku už se hostující útočník nemýlí. Ve 33. minutě je Rada faulovaný. Z rozehrátého TH, se Rada po spoluprácí s Baborovským trefuje 11:8. J. Tříska snižuje. Ve 35.minutě po faulu na Radu sám faulovaný proměňuje pokutový hod. Král chytá J. Třískovi trestný hod, ale Černý trefuje tyč. R. Tříska také střílí pouze do tyče. Vondrák z výskoku zvyšuje ve 40.miutě na 13:9. Král opět chytá střelu J. Třísky z dálky, avšak napodruhé hostující útočník našeho brankáře překonává. Po faulu na Baborovského a skvělé spolupráci Vondráka s Radou po rozehrání trestného hodu druhý jmenovaný zvyšuje na 14:10. Ve 43.minutě brankář Král chytá střelu J. Třísky z trestného hodu. Následně Vondrák kazí přihrávku. Baborovský trefuje břevno a Ludvík snižuje na 12:14 z trestného hodu. Vondrák netrefuje vykláněčku a Kotyza z úhlu snižujejiž na 13:14 ve 47. minutě. Při této obdržené bránce se zraní náš brankář Král, který chytal výborně. Toto zranění se ukázalo pro další vývoj utkání jako jeden z nejdůležitějších momentů. Střídající brankář Plaček jej totiž nedokáže zastoupit. Ihned toho využívá J. Tříska a vyrovnává. V útoku se dopouštíme několika technických chyb i nepřesné střelby, což spolu s chybami v zadních řadách hosté využívají a otáčejí na 18:17 ve svůj prospěch. Nic na tomto stavu nezmění ani Vondrákův trestný hod z velké dálky po uplynutí hrací doby.

 

      V tomto utkání jsme byli více než 45. minut lepším celkem, avšak zranění brankáře Krále spolu s chybami v závěru utkání ve všech řadách jsme se připravili o vítězství.

Rozhodoval: P. Rauch.

 

Sestava a branky : Brankáři : Král,Plaček :Obrana : Šebek, Hering, Kroc, Háněl  : Útok : Rada 6, Černý, Vondrák 4, Baborovský 2,Pokorný 1, Liška

Vedoucí Hůlka    :Trenér: Kuška

 

Branky hostů : Tříska Jan 10, Tříska Radek, Kotyza Miroslav 3, Ludvík 2