Všenice - Žatec 15:15 (6:6)

18.10.2014 20:59

 

    Dnešní zápas jsme začali s Králem v brance, na obraně s Heringem, Dobrým a Krocem M. na obraně a s Berkou, Elšlégrem a Krocem D. v útoku. Máme výhoz a Berkovu střelu z výskoku kryje hostující brankář Horník. Dobrý získává míč. D. Kroc neproměňuje trestný hod. Král kryje střelu hostujícího útočníka, ale je to s faulem. Hosté rozehrávají TH a dostávají se do vedení 1:0. Berkovu střelu opět kryje Horník. Král chytá střelu Janáka. Berka střílí branku, která je však pro přešlap neuznána. Kroc M. s Králem chytají TH Sýkorovi P. Hosté mají roh a Král chytá střelu Nociara. Je pískán faul na hostujícího útočníka a Nociar po rozehrávce TH o tyč míří přesně. Elšlégr neproměňuje TH a Král je úspěšný proti střele Janáka. Elšlégrovi chytá trestný hod Horník, míč se odráží k Berkovi, který snižuje - 1:2. Král chytá střelu Nociara a vzápětí i Sýkory P. D. Kroc ve 14. minutě vyrovnává na 2:2. P. Sýkora z TH dostává hosty do vedení. Elšlégr neproměňuje. Král chytá TH Sýžkorovi P. a Hering získává odražený míč.  Elšlégr rychle vyšlapuje a vyrovnává. Král chytá střelu aktivního Sýkory P.. D. Kroc pálí do bloku, dostáváme se k míčí a Elšlégr nás podstřelem dostává do vedení. Král kryje střelu Horníka P., ale z pokračujícího útoku Nociar propádává mezi Krocem M. a Heringem a vyrovnává. Rada střílí vedle hostující branky. Také P. Horník míří vedle naši branky. Ve 26. minutě D. Kroc z krásného rychlého náběhu opět strhává vedení na naši stranu - vedeme 5:4. P. Horník po rozehrávce TH vyrovnává - 5:5. Rada neproměňuje trestný hod.  Král kryje střely Janáka i Nociara ale pokaždé je to "s faulem" takže hosté mají míč. V pokračujícím útoku však drží míč "dlouho" a z našeho útoku je nařízen TH. který D. Kroc proměňuje. Král chytá střelu Janáka. V útoku je nařízen TH v náš prospěch je 40 vteřin do konce poločasu a bereme si time out s cílem domluvit se na dohrání poločasu. Z rozhozu trestného hody však Elšlégr s Radou chybují a tak z protiútoku P. Horník stihne ještě vyrovnat na poločasových 6:6.

    Hosté mají výhoz Král chytá střelu Sýkory P.. D. Kroc míří dvakrát za sebou do bloku. Ve 32. minutě Nociar získává hostům vedení. D. Kroc z trestného hodu, který je nařízen za faul na Radu vyrovnává. Král kryje střelu hostujícího útočníka a Háněl získává odražený míč. Rada střílí vedle a Nociar opět získává Žateckým vedení. Elšlégr nedává, Háněl blokuje střelu Nociara. D. Kroc na sebe krásně natahuje obránce hostů a Berka vyrovnává - 8:8.  Opět Nociar získává hostům vedení. Ve 37. minutě Elšlégr rozehrává TH na Berku, ten mu vrací a Elšlégr z výskoku vyrovnává. Horník P. míří vedle Královy tyče. Rada trefuje tyč. A tak znova Nociar dostává Žatec do jednobrankového vedení. Ve 43. minutě D. Kroc z náběhu vyrovnává na 10:10. Neudržitelný Nociar míří přesně. Ve 44. minutě míří Elšlégr do tyče. Po souboji Nociar - Dobrý dostávají oba hráči žlutou kartu což pro našeho hráče Dobrého znamená druhá žlutá a tudíž červená karta a vyloučení na 5 minut. Hosté dlouho dobývají naši obranu a nakonec Král kryje TH P. Sýkorovi. Při našem útoku je Černému pískáno "dlouho držená" a Černý je za protesty proti verdiktu též vyloučen na 5 minut a tudíž hrajeme ve 4 hráčích !!! P. Sýkora zvyšuje na 12:10 pro Žatec. Za faul na Elšlégra je nařízena "šestka" , kterou D. Kroc proměňuje  v 53. minutě. I proti našemu týmu je nařízena "šestka" , kterou proměňuje Nociar. Berka z výskoku snižuje na 12:13. Hosté ztrácí v útoku míč a opět Berka z výskoku vyrovnává. V 58. minutě kdo jiný než Nociar strhává vedení na stranu hostů. Elšlégr nedává. Dobrý získává míč. Kroc D. se prosazuje mezi dvěma obránci hostů a vyrovnává.  V 59. minutě získáváme na obraně míč, ale D. Kroc míří pouze do tyče. Nastavují se  2 minuty za brané oddechové časy. Sýkora získává hostům vedení 30 sekund před koncem.  Bleskově rozehráváme a Elšlégr trefuje brankáře Horníka Š. do hlavy, míč končí v autu. Do konce zápasu zbývá 15 sekund. Rozehráváme aut, Elšlégr přihrává D. Krocovi ten stahává na sebe hostující obranu přihrává  do náběhu Berkovi, který prostřeluje hostujícího brankáře a těsně před koncem vyrovnává !!!!! Konec stav - 15:15.

 

 Dramatický zápas rozhodoval Vít Jezbera z Mostu.

 

   Tento zápas byl ozdobou 2. ligy, dramatický, v prvním poločase s vynikajícími výkony obran a brankářů, ve druhém se zlepšili útočné formace. Žádné z družstev nedokázalo druhému mužstvu "odskočit" na více brankový rozdíl. V závěru zápasu bylo na hřišti plno emocí, což k takto vyrovnanému zápasu patří.

 

Sestavy a branky: Král (ŽK),Smitka - Háněl, Hering, Kroc M., Dobrý (ŽK,ČK-5) - Kroc D. 7, Berka 5, Elšlégr 3, Baborovský, Černý(ČK-5),Rada

trenér: Kuška Luděk, vedoucí : Hůlka Tomáš

Žatec: Horník Š.,Habr - Nociar P.(ŽK), Beldík (ŽK), Škabrada, Fungáč, Nociar D. (9), Sýkora P. 4, Horník P. 2,Janák, Sýkora T.

trenér: Sýkora Tomáš, asistent trenéra: Hamous M.,  vedoucí: Janák M.