Všenice - Vřeskovice 21:22 (13:14)

21.09.2014 20:33

 

 

   Do tohoto zápasu nastupujeme s Králem v brance, na obraně s Heringem, Dobrým a Smitkou.Do útoku s Elšlégrem Radou a Černým. Máme výhoz, ale Elšlégr nezpracuje Radovu přihrávku. Jánského střelu kryje Král. Černý neproměňuje. Černý Miroslav ranou z dálky získává hostům vedení.  "Náš"Černý přihrává Radovi a ten míří do tyče. Opět Černý M. z dálky míří přesně. Ve 4. minutě je Elšlégr faulován, ale sám neproměňuje TH. Rada získává míč, a po narážce s Elšlégrem snižuje na 1:2. Král chytá střelu Černého M. Rada nezpracuje přihrávku Krále. Černý J. míří přesně. V 5. minutě rozhodčí Adámek nařizuje pokutový hod za faul na Radu a sám faulovaný nekompromisně ranou pod břevno  snižuje. Černý Miroslav zvyšuje na 4:2. V 7. minutě Černý neproměňuje, naše obrana je v ofsajdu, naštěstí Král kryje Jánského střelu. Elšlégr naznačuje přihrávku, ale nečekaně střílí a snižuje. Král zneškodňuje TH Černému J.. Po spolupráci Elšlégra s Radou druhý jmenovaný míří vedle. Elšlégr se uvolňuje a vyrovnává na 4:4. Král kryje střelu Jánského. Elšlégrovu přihrávku vystihuje hostující Berka. Černý M. dostává hosty do vedení. Rada míří do tyče z trestného hodu a vzápětí po vybojovaném míčí trefuje opět jen tyč hostující branky. Král chytá střelu Černého J.. Elšlégr vyrovnává. Ve 14. minutě Černý J. opět získává hostům vedení. Po spolupráci Elšlégr - Černý, Černý vyrovnává. Vřeskovice vedou po střele Jánského. V 16. minutě Elšlégr míří z podstřelu vedle hostující branky. Černý M. se nemýlí. Rada přihrává Elšlégrovi a ten snižuje 7:8. Černý J. zvyšuje na 9:7 pro hosty. Trenér Kuška si bere oddechový čas, do brány jde Plaček, na obranu místo Heringa Kroupa a do útoku Baborovský. Hostům se však daří zvýšit vedení na poločasových 12:9.

   Ve druhém poločase se hosté dostávají do vedení 14:10. Poté se však zadním řadám podaří sebrat "nějaké" míče. I útok zlepšuje střelbu a tak 10 minut před koncem vedeme 17:16 a poté 18:17 !!! Hosté se však nevzdávají, jednoduchými brankami otáčí skóre na 20:18 ve vlastní prospěch. Daří se nám srovnat na 20:20. V poslední minutě Černý vyrovnává na 21:21. . Avšak po chybě v obranných řadách Jánský ranou v posledních vteřinách trefuje hostům jednobrankové vítězství.

 

   V tomto zápase jsme "prospali" 1. poločas, kdy jsme laxní hrou v obraně i v útoku dovolili hostům získat tří až čtyřbrankové vedení. Ve druhém poločase jsme velkou bojovností a zlepšenou hrou jak v obraně tak v útoku provedli "zmrtvýchstání" a vedli dvakrát o branku, ale trpěliví hosté se nevzdávali a vyrovnali. V nervózním závěru se nám podařilo 20 sekund před koncem vyrovnat, ale chybou v obraně, kterou využil nejlepší hráč hostí Černý Miroslav a přihrávkou Jánskému na rozhodující branku, hosté vytěžili rozhodující branku. Sahali jsme po bodu, ale vítězství jsme si nezasloužili, protože hosté vedli téměř celý zápas.

   Rozhodoval Adámek Jan z Přeštic.

Sestava a branky : Brankáři : Plaček, Král : obrana : Smitka, Hering, Dobrý, Kroupa - Elšlégr 7, Vondrák 5, Baborovský 3, Černý, Liška, Rada 2

 

   Vřeskovice : Štich, Urban, Berka, Hofman, Míka, Neuman, Černý Miroslav 11, Černý Jan 6, Jánský 3