Záluží - Všenice 19:12 (10:8) 04.09.2013

20.04.2016 12:15

 

zdroj Sokol Záluží

V druhém kole II. ligy jsme dnes na domácím hřišti přivítali družstvo mužů TJ Všenice, kteří tak jako my hrají, jako jedni z posledních ve vrcholných soutěžích NH, na přírodním povrchu.

V prvním poločase byli hosté o něco lepší než my, nás trápila nepřesná koncovka, naopak Všeničtí útočníci se prosazovali podstřely z dálky a přesně mířenými ranami z úhlů. Téměř celý první poločas si hosté udržovali 1 brankový náskok, pak se nám však podařilo získat pár balónů a výsledek otočit v náš prospěch. Dvě minuty před koncem poločasu jsme vedli o jednu branku 9:8 a v posledních chvílích poločasu se nám i přes ztracený míč podařilo vybojovat trestný hod, který v poslední sekundě poločasu proměnil Honza Tříska. Stav po odehraných třiceti minutách byl 10:8.

V druhém poločase hosté rychle snížili na 10:9, ale to bylo z jejich pohledu na dlouhou dobu vše. I nás však stále zlobila koncovka, v útoku jsme si nevěděli rady, a tak jsme si v osmé minutě vzali oddechový čas na rychlou poradu. Toto nám celkem pomohlo, v útoku jsme se začali více prosazovat a budovat tak až 7 brankový náskok. Všenice se střelecky prosadili až posledních 15 minutách utkání, za celý druhý poločas však dokázali míč za záda dobře chytajícího Poláka protlačit jen 4 krát. My jsme v druhé půlce překonali, i když občas s velkým štěstím, hostující brankáře 9 krát a v utkání jsme zaslouženě zvítězili 19:12.

Zápas sledovalo 111 diváků, arbitrem utkání byl p. Jan Malý z Klášterce nad Ohří.

Sestava a branky Záluží:
brankáři – Polák Hynek, Stádník Jan
obrana – Marek Tomáš, Klail Milan, Klail Kamil
útok – Ludvík Zdeněk (1), Tříska Radek (3), Kotyza Miroslav (2), Stružka Pavel (1), Tříska Jan (9), Danielka Zdeněk (3) a Ruml Radim
Trenér – Ulč Petr, Vedoucí – Stádník Jan

Sestava a branky Všenice:
Smitka Jiří, Háněl Marek, Dobrý Martin, Hůlka Tomáš, Šebek Ondřej, Kroc Matěj, Černý Radek (1), Rada Zdeněk (1), Baborovský Petr (3), Liška Martin (5), Elšlégr Tomáš (1) a Kroc David (1).
Trenér – Kuška Luděk, Vedoucí – Hůlka Tomáš