Záluží - Všenice 22:15 (12:9)09.09.2012

20.04.2016 11:30

        V dalším utkání jsme hráli na půdě staronového účastníka 2.ligy. Zahajovací sestavě Smitka v brance, Háněl "na beku", Šebek a Hering v obraně a útoku Baborovský, Černý, Pokorný nevyšel úvod střetnutí a tak jsme v 11. minutě prohrávali 7:4. Problémy jsme měli především s domácím střelcem Janem Třískou.Vystřídali jsme, do branky přišel Plaček, na obranu Kroc do útoku se postupně zapojili Vondrák s Liškou. Snížili jsme na 8:7, ale opět přichází naše chyby jak v obraně tak v útoku a domácí se dostávají do vedení 12:7. V závěru prvního poločasu snižujeme na 12:9.

       Druhý poločas jsme se snažili snížit náskok domácích, ale naše střelba končila na vynikajícím brankáři Polákovi. I domácí útok si nevěděl rady s naší obranou  a tak skóre narůstalo velice pozvolna. V 55. minutě byl stav pouze 17:13, a vzali jsme si při našem útoku time out. Po oddechovém čase jsme měli šanci při dvou útocích snížit, leč nepodařilo se a naopak domácí svoje šance proměnili a prakticky rozhodli o dělbě bodů v utkání. V závěru jsme se pokusili ještě hrou vabank vylepšit výsledek, ale ztroskotávali jsme na výborném brankáři Polákovi.

      Podali jsme velice solidní výkon, výsledek neodpovídá průběhu utkání, ale utkání ovlivnil náš špatný vstup do utkání. Obrana v 1. poločqase střídala dobré momenty se špatnými, ve 2. poločase se zlepšila a nebýt posledních 6 minut kdy inkasovala tollik branek (5) jako za zbylých 24 minut  druhého poločasu, mohl být výsledek lepší.  Útočníci si dobrou hrou vytvářeli brankové šance jako na běžícím pásu,ale bohužel je neproměňovali.

     S chybami rozhodoval rozhodčí Tomáš Votava ze Žatce.

 

Sestava a branky : Plaček, Smitka - Obrana : Háněl D., Šebek, Kroc M. Dobrý M., Hering - Útok : Pokorný 5, Vondrák, Černý3, Baborovský, Liška 2